Wiosenne kulinaria w MOK-u

Wiosenne kulinaria w MOK-u

Wielkanoc, to w każdym polskim domu nie tylko przeżycie duchowe, ale i wydarzenie kulinarne. Nic więc dziwnego, że zbliżające się święta skłoniły wielu chętnych do wzięcia udziału w warsztatach kulinarnych, które odbyły się 5 kwietnia br. w Miejskim Centrum Kultury, filii MOK. Ośrodek tego dnia zamienił się w prawdziwą cukiernię. Wyjątkowa atmosfera zainspirowała uczestników do wykorzystania motywów wiosennych podczas dekorowania mazurków. Warsztaty poprowadziła Anna Maksymowicz, pracownik Muzeum Rozproszonego w Łodzi.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”356″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”248″ thumbnail_height=”173″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]